۱۳۹۲/۰۷/۱۴ - ۱۰:۱۰
نتانیاهو در گفتگو با بی‌بی‌سی:

روحانی نماینده مردم ایران نیست/لزوم توقف تمام فعالیت‌های هسته‌ای ایران

نتانیاهو با تکرار ادعاهای خود و طفره رفتن از پاسخگویی درباره سلاح‌های هسته‌ای این رژیم و دست داشتن در ترور دانشمندان کشورمان خواست تا ایران تمام فعالیت‌های هسته‌ای خود از جمله غنی سازی اورانیوم را متوقف کند.

روحانی نماینده مردم ایران نیست/لزوم توقف تمام فعالیت‌های هسته‌ای ایران
به گزارش سراج24 ، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه با بی‌بی‌سی فارسی با تکرار ادعاهای خود علیه کشورمان و طفره رفتن از پاسخگویی درباره سلاح‌های هسته ای این رژیم و دست داشتن در ترور دانشمندان هسته‌ای کشورمان خواست تا ایران تمام فعالیت‌های هسته‌ای خود از جمله غنی سازی اورانیوم را متوقف کند. 
 
نتانیاهو در پاسخ به این سوال که چرا با فرصت دادن به مقامات جدید ایران برای حل و فصل موضوع هسته ای مخالف هستید مدعی شد که در مجمع عمومی سازمان ملل حرفی علیه ایران نزده است! وی تلاش کرد با اشاره به تاریخ باستانی کشورمان و حمایت پادشاهان ایرانی از اقوام و اقلیت ها برای وضع فعلی این رژیم نیز مشروعیت ایجاد کند.
 
نتانیاهو گفت:  اولا من علیه ایران حرفی نزدم. من برای مردم ایران احترام زیادی قائلم. برای سرزمین پارس هم همینطور. من در سخنرانیم گفتم از قدیم الایام، از زمان کورش بزرگ که برای یهودیان شخصیتی افسانه‌ای است، دوستی بین ما وجود داشته. کورش این امکان را به تبعیدیان یهودی داد که از بابِل به سرزمین اسرائیل برگردند و عبادتگاه ما در بیت المقدس را دوباره بسازند.
 
من به توجه ایرانیان به دلبستگی ما یهودیان، به سرزمین آبا و اجدادی‌مان اشاره کردم. این ماجرا مربوط به 2500 سال پیش است. ما 1300 سال قبل از آن نیز آنجا حضور داشتیم یعنی مجموعا 4000 سال است آنجا زندگی می‌کنیم.  از زمان کورش آنجا بودیم و خواهیم بود پس آنها باید این را بپذیرند!
 
وی افزود:حالا هم من، از نزدیکی رابطه بین دو طرف، چنانچه صادقانه باشد استقبال می‌کنم: تلاشی صادقانه برای متوقف‌کردن برنامه‌های هسته ای ایران، نه تلاشی دروغین. نه "حرف پوچ". ما "ساده لوح" نیستیم. ما از هر چه واقعی و صادقانه باشد استقبال می‌کنیم. اما من کتاب روحانی یا بخش‌هایی از آن را خواندم. این مطالب به فارسی بودند. آنها را دادم ترجمه کردند و خواندم.روحانی در این مطالب نوشته بود: «ما با اروپایی‌ها راجع به راکتور اصفهان صحبت کردیم و در حالی که مذاکرات ادامه داشت ما ساخت راکتور را تکمیل کردیم». که بخشی از برنامه ایران برای ساخت سلاح هسته ای بود. اگر الان هم برنامه همین است و همین هم به گوش من می‌رسد، ما آن را رد می‌کنیم.
 
بنیامین نتانیاهو با اشاره به انتخابات اخیر ریاست جمهوری مدعی شد انتخابات ایران آزاد نبود چرا که 700 کاندیدا رد صلاحیت شدند و فقط یک درصد از آن تعداد را باقی گذاشتند که رقابت کنند. وی افزود:«این اسمش دموکراسی نیست. من فکر می‌کنم اگر مردم ایران آزاد بودند، شلوار جین می پوشیدند، به موسیقی غربی گوش می‌دادند و انتخاباتی آزاد می داشتند.»
 
نتانیاهو ادامه داد:« آنها می‌گویند ما دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم. بسیار خب، اگر اینچنین است برنامه‌های تولید سلاح هسته‌ای خود را کنار بگذارید. آن را کاملا نابود کنید. بازی هم در نیاورید. کاملا کنارش بگذارید. اما از مجموعه آنچه دارم می‌بینم، این نتیجه را می‌گیرم که آنچه دارد اتفاق می‌افتد، یک بازی است. روحانی نماینده مردم ایران نیست. او نماینده اراده‌ای برای تغییر است اما این اراده در یک انتخابات آزاد ابراز نشد.
 
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به اظهارات دکتر ظریف، وزیر خارجه کشومان  که بعد از نطق وی در مجمع عمومی سازمان ملل نتانیاهو را یک فرد دروغ‌گو و منزوی‌ترین رهبر دنیا توصیف کرد مدعی شد تمام دنیای عرب(به جز سوریه) و اروپا موافق وی هستند. وی افزود: مردم خواهان راه حلی دیپلماتیک برای برای پایان دادن به تلاش ایران در جهت دستیابی به سلاح هسته‌ای هستند. من هم طرفدار همینم. اما می‌خواهم راه حل، راه حلی واقعی باشد نه راه حلی دروغین.
 
نتانیاهو راه حل حقیقی برای حل موضوع هسته ای کشورمان را برچیدن کامل توانایی ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای دانست چرا که ایران احتیاجی به غنی‌سازی ندارد: اگر ایران تمام این زیر ساخت‌ها را کنار بگذارد می‌تواند یک برنامه صلح‌آمیزداشته باشد. آنها به غنی سازی احتیاج ندارند. من تاکید می‌کنم باید کاملا این برنامه‌ها را کنار بگذارند نه بخشی از آن را. دقیقا مثل سوریه. در سوریه کسی به اسد نگفت خب شما بخشی از برنامه‌های ساخت سلاح شیمایی را کنار بگذارید. کسی به اسد نگفت تو تنها 20درصد سلاح‌های شیمایی‌ات را از بین ببر. نه. باید کل برنامه‌های ساخت سلاح شیمایی سوریه کنار گذاشته شود. چنانچه توانایی ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای کاملا کنار گذاشته شود، آنگاه می‌توان تحریم‌ها را لغو کرد.
 
نتانیاهو در ادامه با طفره رفتن از پاسخ به سلاح‌های هسته ای این رژیم و نیز نپذیرفتن پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای مدعی شد: اسرائیل هیچ کشوری را تهدید به نابودی نکرده، حتی ایران را. هیچ کشوری را. ایران هر روز حرف از نابود کردن ما می‌زند. در ارتباط با ان‌پی‌تی مشکل خاورمیانه کشورهایی نیستند که آن را امضا نکرده‌اند. مشکل کشورهایی هستند که ان‌پی‌تی را امضا کردند، مثل سوریه، عراق زمان صدام حسین و ایران...
 
کشورهایی که ان‌پی‌تی را امضا کرده‌اند ولی آن را زیر پا گذاشته‌اند و در حال ساخت، یا تلاش برای ساخت سلاح هسته‌ای بوده‌اند و رسما گفته‌اند هدفشان نابودی یک کشور عضو سازمان ملل است. اسرائیل این کار را نکرده. این کارِ آن کشورها و در راس آنها ایران است.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره خط قرمزی که سال گذشته  اعلام کرده بود گفت:  ایران از آن خط قرمز عبور نکرد. خط قرمز تعریفی است که ما از درصد خطرناکی غنی سازی اورانیوم می‌کنیم. منظور 20درصد غنی سازی است که برای ساخت بمب هسته‌ای کفایت می کند.
باید اورانیوم 20درصد غنی شده، 250 کیلوگرم باشد. ایران هنوز از این خط عبور نکرده. در حال حاضر حدود 185 کیلوگرم اورانیوم 20 درصدی در اختیار دارد.
اما در عین حال که از این خط عبور نکرده، اورانیوم خود را با غلظت‌های کمتری غنی کرده و دستگاه‌هایی ساخته که بتواند این اورانیوم را سریعا با درصد بیشتری، که لازمه ساختن سلاح هسته‌ای است، غنی کند.
 
نتانیاهو در پاسخ به این سوال که ایران اسرائیل را به ترور افراد مرتبط با برنامه هسته‌ایش مرتبط دانسته. آیا اسرائیل در ترور این افراد دست داشته گفت: هر وقت اتفاقی می‌افتد، هر وقت اتفاقی در ایران می‌افتد این اسرائیل است که متهم می‌شود. این حرف‌ها یاوه است. هر بار اتفاقی می‌افتد اسرائیل متهم می‌شود. اما معنی‌اش این نیست که این اتهامات حقیقت دارند.
 
وی به این سوال بی‌بی‌سی‌که اگر آقای روحانی را در سازمان ملل می‌دیدید به او چه می‌گفتید پاسخ داد: برنامه خود را متوقف کنید. کنارش بگذارید. با ما بازی نکنید. ما آدمهای ساده لوحی نیستیم. ما با هوشیم. من فکر می‌کنم اکثریت مردم می‌خواهند راه حل این مساله، صلح آمیز باشد اما کسی نمی‌تواند ما را گول بزند. ما باهوشیم.
 
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در انتها به موضوع گفتگوهای سازش با گروه های فلسطینی نیز اشاره کرد و به رسمیت شناختن اسرائیل را شرط موفقیت این گفتگوها خواند و افزود آنها باید این را بپذیرند که ما آنجا خواهیم ماند.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••